concertagenda

Eerstvolgende concertbezoek december 20017 (zie agenda onder)

Concertorganisatie info / boekingen en reserveringen voor alle mogelijke optredens bij:
Michel van der Maesen de Sombreff
t  +31(0)43 325 19 13
m +31(0)6 21 53 20 93

NB. De nieuwste video's - ook samen met de gastmusici - op youtube: www.youtube.com/kurylenko

2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010
Volodymyr Kurylenko bajan

december 2017

Nederland Zoetermeer Oude Kerk
www.concertenzoetermeer.nl
woe - 12:45 - 13:15
Nederland Maastricht house concert
family Wensveen
vrij - 20:00
Nederland Grevenbicht Podiumkerkje Grevenbicht
met Anna Janssen (viool)
www.podiumkerkje.nl
zon - 15:00
Nederland Rothem gastspeler Meerssens Mannenkoor
met Rauf Berman (viool/zang)
www.meerssensmannenkoor.nl
zat - 19:30
Nederland Meldersloo Museum de Locht
met Anna Janssen (viool)
www.delocht.nl
zon - 14:00
Nederland Thorn Abdijkerk van Thorn
met Vrouwenkoor Thorensis
www.thorensis.nl
zat - TBA
Nederland Maastricht Christmas concert with Staar (choir)
www.mastreechterstaar.nl
din - TBA

***

Kurylenko&Friends in Krolevets (Oe), Children School for Music and Arts, 12.02.2010. Desna ondersteunde in de kosten. Zie nieuws.

Concertbezoek 10 - 28 maart 2010

Weer organiseert Desna een concert in de Cellebroederskapel, precies een jaar na het succesvolle Kurylenko&Friends met onder meer Rauf Berman. Samen verzorgen ze nu het sluitstuk (en hoogtepunt) van maart 2010.

Verder huisconcerten, een klein 'Rondje Vlaanderen', een concert in de Zaanstreek en enkele besloten optredens (niet opgenomen in Agenda). Alle concerten in NL: 10,-

NB. Er zijn in maart nog enkele data vrij voor uw initiatieven voor (huis)concerten e.d. Dat geldt zeker ook voor de volgende perioden: oktober/november 2010 en maart/april 2011. Neem hiervoor contact op met Michel van der Maesen (gegevens zie onder).

CD "A tribute to Math Niël". Volodymyr Kurylenko. Bayan
CD "A tribute to Math Niël"
-~-
Donderdag 26 november 2009 - 20.00 uur

CD-presentatie met bajanbewerkingen van muziek van Mathieu Niël, gespeeld door Volodymyr Kurylenko in 6211 Kunstkwartier, Grote Gracht 48 te Maastricht.

Helaas kan Volodymyr door familieomstandigheden zelf niet komen. De Maastrichtse accordeonist Dominique Paats – landelijk bekend van o.a. het Malando Orkest – zal de avond komen opluisteren, met muziek van Niël natuurlijk.

Ook op het groots opgezette Muzikale Matinee t.g.v. het 100e geboortejaar van Mathieu Niel op 29 november, 14.30 uur, in de Bonbonnière te Maastricht geen Kurylenko. Wel de cd’s! Meer info: www.mathieu-niel.nl

CD "A tribute to Math Niël". Volodymyr Kurylenko. Bayan
CD "A tribute to Math Niël"
(cd inlay; content)
Zo komen ook de geplande cd-opname met het Slavisch-Byzantijns koor Cantus ex Corde, als ook de deelname aan het 25-jarig Jubileumconcert van het koor op 11 april 2010 te vervallen. 100% zekerheid over Volodymyr’s beschikbaarheid is namelijk niet te garanderen. Cantus heeft inmiddels in Oleg Fateev een uitstekende vervanger gevonden.

Meer info over Kurylenko, Niël en meer onder nieuws

***

De concertagenda maart 2009 is aangepast door de inkorting visumduur Kurylenko.

Desna zelf organiseert het feestelijk concert Kurylenko & Friends op 29 maart in de Cellebroederskapel te Maastricht. Daar presenteert Volodymyr zijn nieuwe bajan met werk van zijn geliefde Slavische componisten. Behalve solo speelt hij samen met o.a. de veelzijdige en begaafde zanger/violist Rauf Berman Guseinov en violiste Anna Janssen van Klezmergroep Mejoeches. Zij vertolken enkele Slavische liederen, het ‘Chanson Russe’ van Strawinsky en muziek van Piazzolla. Nazit met live muziek in Café Forum. Entree 10,-
Reserveren: - 043 3251913 / 06-21532093

Huisconcert op 27 maart bij de familie Jonkers te Maastricht. Bij grote belangstelling ook op 28 maart (zie agenda onder).

Rauf Berman & Friends nemen het Conservatoriumconcert van 5 april over! Volodymyr zit dan weer thuis in Oekraïne. www.conservatoriummaastricht.nl

Het landelijke Festival de Accordeonslag heeft deze twee Friends-concerten in zijn programma opgenomen. Overigens is Volodymyr deelnemer aan nog twee andere Accordeonslagconcerten. Zie agenda en www.accordeonslag.nl

Huisconcerten Het bieden van een gelegenheid om op te treden is altijd zeer welkom en draagt bij aan de verwezenlijking van de stichtingsdoelen. De muziek van Volodymyr is o.a. buitengewoon geschikt voor huisconcerten. Zo bezorgt U uzelf en uw vrienden een onvergetelijke middag of avond. Coördinator van de concerten is Michel van der Maesen de Sombreff (gegevens zie onder). Hij kan u uiteraard ook adviseren bij de organisatie ervan.